SEKTA CRNA RUŽA HARA NAŠIM KRAJEVIMA: Najopasnija sekta na svetu uzima mlade ljude, užasnuti rituali koje sprovode

"Crna ruža" je jedna od najopasnijih sekti međunarodnog karaktera, koja deluje i na našim prostorima. Reč je o organizaciji koja je finansirana sa Zapada i koja veoma dobro stoji u finansijskom smislu.

 

Ono po čemu je poznata i ozloglašena jeste činjenica da članovi sekte oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", također, piju ljudsku i životinjsku krv. Sekta vrbuje maloletne osobe, isključivo visokointeligentnu i nadarenu decu.

Njihova vera jeste mešavina satonizma i egipatske magije. Prisustvo sekte Crna ruža na ovim našim prostorima duže je nego što se misli.Biznismen Branimir Petranović ušao je u nju davne 1976. godine, kako bi iz njenih ralja izbavio svoju devojku. Iz prve ruke upoznao je izopačenu filozofiju grupe, koju je vodio misteriozni Riječanin četrdesetih godina, kojeg su zvali ‘On’.

Prema rečima Branimira Petranovića, ‘On’ propoveda žrtvovanje Bogu, koje je najvažnije u ideologiji "Crne ruže". Jer samo taj njihov bog, bog "Crne ruže" donosi nešto dobro ovome svetu, a doneće dobro jedino ako se za njega žrtvuje.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top