ISPOVEST MAJKE UBIJENIH MALIŠANA: Otac ih je ubio na prvom susretu koji je imao sa decom!

Porodična tragedija u kojoj je otac, 41-godišnji Nesad Djedović u vlastitom automobilu usmrtio dvoje maloletne dece, a potom pokušao izvršiti samoubistvo, dobija novu dimenziju.

Naime, majka tragično stradale dece Amra Djedović je iznela svoju stranu priče u kojoj navodi sve životne detalje.

 

Amra za smrt svojih mališana, sedmogodišnjeg sina A.D. i 11-godišnje kćerke M.D., saznala je od svoje majke.

U razgovoru ističe da njen bivši muž Nesad sa decom nije imao kontak od 3. juna ove godine, pa sve do kobnog dana kada ih je usmrtio.

"Na prvom susretu koji je imao sa decom ubio ih je", izgovara Amra vidno potresena te dodaje da ga je, nakon što je saznala da su se deca iz porodične kuće u kojoj živi njena majka uputila skupa sa Nesadom i njegovom majkom

Nesibom, odmah pokušala kontaktirati, međutim, naglašava, bezuspešno.

"Čitav dan sam zvala, a niti na jedan poziv mi nije želeo odgovoriti. Kćerka mi je u poruci napisala da kupuje nešto. Bila sam zabrinuta. Znala sam da je on spreman na sve, jer je i na mene potezao pištolj. U 20.10 sati sam nazvala Nesibu koja mi nije znala reći gde je on sa decom. Tada sam postala još zabrinutija. Ponovo sam kasnije kontaktirala, ali bezuspešno. Informacije o deci nisam mogla dobiti", nastavlja svoju ispovest Amra.

Dalje, dodaje da je iz zabrinutosti krenula put BiH.

"Nakon što sam došla u Austriju, majka mi je telefonom rekla za tragediju koja se dogodila. Ovde sam došla živa, ali kao i da nisam. Neka mi uzmu dušu, ja više nemam zašto da se borim. Celi svet zna da sam patila 14 godina sa njim", dodaje plačnim glasom Amra.

U razgovoru se odlučila osvrnuti na izjave rodbine i komšija do kojih su danas došli novinari za vreme posete lipničkom zaseoku Krdžalići u kojem se nalazi porodična kuća njenog bivšeg muža Nesada.

 

Ona ističe da se na osnovu dogovora sa Nesadom od njega razvela koncem 2015. godine, a novi brak koji je sklopila s njegovim ujakom Zihnijom, zapravo je bio "zbog njemačkih papira".

"Dogovor je bio da se sporazumno razvedemo. Imao je dugovanja od 38.000 KM, a njegov ujak Zihnija bio je spreman da mu isplati novac za ta dugovanja. Dogovor je bio i da se ja udam za njega zbog papira, a nakon tri godine da i Nesad dođe u Nemačku. Sa svim tim se on složio, čak me i sam slao u Nemačku kako bih ujaku pomogla u kući i slično. On je to meni sve plaćao, a ja sam njemu donosila novac", priča nam Amra.

Nastavlja da su deca imala prijavljen boravak u Nemačkoj te da u ovoj školskoj godini nisu pohađali nastavu u BiH.

"Nakon što sam decu ponovo dovela u BiH, ja sam se morala vratiti u Nemačku jer sam dobila poziv od škole, a morala sam završiti i neophodnu papirologiju za boravak tamo, jer su deca trebala dobiti vize. U međuvremenu, Nesad se ponovo oženio, to je ćerka čula i više nije želela da zna za njega jer ju je lagao, s obzirom na to da joj je prvo govorio kako se on neće ženiti. Moram reći i to da ja deci nisam govorila da ga ne obilaze. On sam nije obraćao pažnju na njih. Čak sam njegovim prijateljima i govorila da je sramota da on ne viđa svoju decu", dodaje Amra.

 

Ističe i da idealan brak sa Nesadom nije imala, ali je u zajednici bila jedino zbog svoje dece.

"U toj kući sam bila zbog svoje dece. Nema šta mi sve ljudi nisu govorili o njemu, ali ja sam sve trpila. Iz kredita u kredit sam išla kako bih sredila kuću. Kroz sve godine braka novca mu nisam mogla nadavati, moje dete je u školu nosilo kiflu i vodu, da bi njemu mogla dati novac za vraćanje dugova. Automobile je stalno menjao i to svi znaju. U pola noći me znao terati skupa sa curicom iz kuće, što vam može potvrditi i moja svekrva sa kojom sam imala dobre odnose. Pretio mi je da iz njegove kuće živa neću izaći. Ovakve pretnje bile su krajnji razlog da odem od njega i dođem živeti kod svoje majke", zaključuje svoju ispovest Amra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top