SVE ANEGDOTE NAJPOZNATIJEG POPA ALKOSA: Sa sahrane su ga već terali, izbacivali su ga sa slave

Pijani pop iz sela Drugovac kod Smedereva koji je fotografisan kako leži na traktorskoj prikolici pored mrtvačkog sanduka, priznao da je popio jedno pivo, dok unuk pokojnika tvrdi da je pio i rakiju i vino. Ovakvo ponašanje sveštenog lica podelilo je meštane ovog sela pa ga jedni brane, a drugi otkrivaju i druge "bisere" popa Nenada Obradovića.

- Sa popom nam je uvek zabavno. Dođe na krštenje i kaže: "Primi moje saučešće". Bila je i velika tragedija u selu kada je umrlo dvogodišnje dete i on je na sahrani bio pijan, pa su ga izbacili - ispričao je jedan od seljana Drugovca

Jedna meštanka za ističe da je pop sam sebe ocrnio te da mu to nije prvi put.

- Sa sahrane su ga već terali, izbacivali su ga sa slave. Mi smo krstili dete prošlog meseca u manastiru Rajinovac jer je on tražio puno para. Posle se naljutio pa nije hteo da nam sveti vodicu - priča.

"Ma, sve to je malo preterano, od ljudi koji ne misle dobro, ni popu ni selu! Taj što je objavio tu sliku živi u Beču, šta njega, d’izvinete, zabole za celu tu situaciju – ispričao je "meštanin Drugovca Živoslav Jocić.

Drugovčani uglavnom staju u odbranu popa. Kažu da je znao da popije, ali ko ne zna… Kažu i da nikome nije ostao dužan, kogod mu je od majstora nešto radio on je uredno plaćao, što baš i nije bio slučaj sa ranijim popovima. Evo, kažu, i sad je na poslu, ne možete da ga nađete jer je na sabajle krenuo da sveti vodicu, ide Uskrs.

- Mogu da pričaju sad šta hoće, ali pop se kod mene u kafani nikada nije napio. A znao je da časti, nije da nije – kaže Rajka Živojinović iz kafane koja baš preko puta crkve i popine kuće, a kafana se zove, kako bi drugačije, „Kod Rajke“.

Meštani koji su stali u odbranu popa ističu da nikome nije ostao dužan, ko god mu je od majstora nešto radio, on je uredno plaćao, što baš i nije bio slučaj sa ranijim popovima. Ipak, utisak je da svi ovi događaji vezani za njihovog popa zabavljaju mnoge meštane Drugovca.

- Bolje bi bilo da je sve ostalo u našem selu, da se samo mi zabavljamo, a ne da cela Srbija gleda - zaključuje jedan od meštana.

Da podsetimo, za ceo slučaj se satnalo kada se 11. marta na društvenim mrežanma oijavila fotografija pijanog popa kako leži na traktorskoj prikolici pored mrtvačkog sanduka. Sutradan nam je pop priznao da je popio, ali samo jedno pivo.

- Nisam poneo pumpicu, ja sam bolestan čovek, imam astmu. Da sam poneo pumpicu ništa se ne bi desilo, šta će meni čoveku od 110 kila jedno pivo da uradi – izjavio je pop Nenad Obradović iz Drugovca.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top