UBILA SE ŽENA POZNATOG POLITIČARA! Ana K. (28) se BACILA POD VOZ!

Kako saznajemo, žena je varala muža s mladim pripadnikom vojske i zbog toga se odlučila na ovaj korak

Kako Espreso saznaje, Ana K. (28), supruga poznatog državnogfunkcionera, izvršila je samoubistvo bacivši se pod voz.

- Sišla je dole, na šine, ispustila je crvenu torbicu koju je nosila, uvukla glavu u ramena i pala na kolena i ruke... Rekla je "gde sam, šta radim, zašto", i pokušala da ustane, kad ju je voz udario - kaže sv edok nesreće L. T., Anin poznanik.

Kako nam je on rekao, Ana se ubila zbog porodičnih problema.

- Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica nesrećna je na svoj način - rekao nam je L. T. i objasnio da je Ana došla u stanje psihičkog rastrojstva jer je prevarila svog muža A. K. (48) (ime i prezime poznato redakciji) sa mladim pripadnikom vojske A. V. (27).

Na lice mesta ubrzo su stigli policija i ekipa Hitne pomoći.

- Ana je patila u braku. Njen odnos s mužem bio je hladan i bez emocija - priča L. T

Policajci koje smo zatekli na licu mesta nisu mogli da komentarišu navode o samoubistvu. Rečeno nam je samo da je ženska osoba preminula na licu mesta.

Kako kaže L. T., čak je dobila dete sa ljubavnikom, i njen muž je to znao, ali je priznao dete. Pobegla je na kraju sa oficirom na njegovo imanje na selu, ali ipak nije mogla da izdrži pritisak.

- Zato se bacila pod voz. Nije mogla da prihvati pritisak društva - kaže nam na kraju L. T.

Poštovani čitaoci, sve ovo što ste upravo pročitali nije se desilo u Srbiji 2016. godine, nego je proizvod knjževnog genija Lava Nikolajeviča Tolstoja.

Ko nije prepoznao, reč je o romanu "Ana Karenjina", delu koje je proglašeno za najveće u svetskoj istoriji.

Namera nam nije bila da lažemo narod, sa ovakvim "navlačenjem". Namera nam je bila da barem nekoga ubedimo da pročita ovo veliko delo, i damo svoj udeo zaustavljanju globalne barbarizacije i zaglupljivanja naroda u zemlji u kojoj živimo.

Nismo nikoga prevarili, jer velika umetnost, a Ana Karenjina jeste velika umetnost, je veća realnost od same realnosti.

Ljudi, čitajte, jedino što nas razlikuje od životinja i ovih huligana što se ubijaju po ulicama je naš um! Hranimo ga!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top