ŽIVOTNI PREOKRET Nikola Ðuricko: Možda cu jednog dana cuvati ovce

Poznati glumac ispricao nam je šta mu je najveci izazov u sinhronizaciji filmova, zašto ga ne zovu u TV projekte, kao i to da li bi živeo na selu.

Nikola Ðuricko je poslednjih mesec dana bio preokupiran radom na filmu "Ledeno doba", koji se u biskopima prikazuje od 14. jula, a u kojem je pozajmljivao glas mamutu Meniju.

Zbog cega volite da radite sinhronizaciju animiranih filmova i šta ona za vas predstavlja?

- Nije u pitanju ljubav, naravno da uživam u oživljavanju lika koji nije covek, ali ima sve karakteristike coveka, ali pre svega, moj motiv je dobra zabava.

Kakav je mamut Meni i koliko vam je bilo teško da životinju karakterno predstavite?

- Meni je pomalo plašljiv, tacnije obazriv, ali ima u sebi avanturisticki duh. Ono što je kod Menija zanimljivo jeste da je on mamut koji je težak desetine tona i može biti jako opasan ukoliko to odluci, ali do toga ipak ne dolazi.

Šta je najveci izazov u filmovima gde pozajmljujete glas?

- Ono što je najteži deo sinhronizacije je to što mi, glumci, moramo da ispratimo unapred recene fraze u odredenom vremenskom intervalu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top