PRLJAVE TAJNE PROFESORA: Neki učenici su užasno glupi, ne znam šta misle da rade u životu

Posao profesora je jedno od najizazovnijih zanimanja na svetu. Osim što su često potplaćeni i rade previše sati, profesori često moraju da se bave i bore s nevaspitanim učenicima i njihovim roditeljima. Imaju naravno i ona druga, lepša iskustva, a sad kad je škola gotova, neki su profesori odlučili da izbace svoje godišnje frustracije.Neki od njih su podelili lepa iskustva, ali većina je izrazila svoje nezadovoljstvo sistemom, ali pre svega učenicima s kojima rade i ono što su o njima rekli nije nimalo prijatno za čuti.
Javili su se profesori iz više zemalja, a iako su komentarisali sve što se tiče školskog sistema, najviše su komentarisali učenike. Izdvojili smo najčitanije komentare.

"Predajem u srednjoj školi i često poželim svojim učenicima da kažem koliko su glupi. Fakat ne znam šta ti ljudi misle da rade u životu."

"Kao učitelju svi učenici bi trebali da budu jednaki, ali ipak imam učenike koji su mi omiljeni."

"Ponekad mi dođe da nekima od njih opalim šamar. I da se usput smem."

"Učenike koje ne volim ocenjujem strožije."

"Ponekad ne čitam zadatke nekih učenika pre nego što ih ocenim. Znam tačno kolika bi im bila ocena.""Neverovatno je koliko su neki učenici glupi."

"Kad sam loše volje, učenici me uvek oraspolože kad uđem u učionicu. Zato i radim ovaj posao."

"Ne dozvoljavam učenicima da sami biraju grupe kad radimo nešto što se mora da se radi u grupama, jer uvek postoji to jedno nesrećno dete koje niko ne voli i niko ga ne želi u svojoj grupi."

"Popularne učenice mi idu na živce. Valjda zato jer su mi išle na živce i kad sam ja išla u školu."

"Učenici ponekad znaju da mi ispričaju nešto o svom privatnom životu, a mene zaista ne zanima njihov život."


Svi komentari nalazi se na stranici Whispera.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji