PRE GODINU DANA NASTRADAO POZNATI SRPSKI PEVAČ: Krenuo u Beograd po svoj novi CD i završio na haubi džipa engleskih tablica!

Dušan Stanić (50) iz Čortanovaca, izgubio je život pre godinu dana u teškoj saobraćajnoj nesreći, na starom putu Novi Sad – Beograd, kod Gladnoša, između Sremskih Karlovaca i Inđije.

Do nesreće je, došlo kada je vozač "džipa", engleskih tablica kojim je upravljao N. M.(51), prešlo na suprotnu stranu kolovoza i sudarilo se direktno sa vozilom marke "jugo".

Vozač automobila "jugo", na licu mesta je preminuo. Nesrećni Dušan došao je iz Korenice-Lika, a inače se bavio pevanjem u popularnoj grupi "Zavičaj".

Vozaču N. M. je tada bio određeno policijsko zadržavanje.

"Moj brat Dušan nikada nije kasnio, a trebalo je da idemo po CD u Beograd. Imao sam loš predosećaj, znao sam da mu se nešto dogodilo. Kada su me na putu zaustavili policajci i rekli da da ne mogu dalje zbog saobraćajke, bilo mi je sve jasno"

Ovako priča Đorđe Stanić (51) iz Inđije, čiji je brat Dušan (50), pevač grupe ZavičajU porodici Stanić neverica. Ne samo u familiji već i kod brojnih prijatelja i ljubitelja muzike koju je Dušan iz srca pevao.

- Dušan mi je drugi brat koga sam izgubio. Prvi mi je umro 2009, a sad Dule. Od nas trojice ostadoh sam - započinje ispovest Đorđe, koji je zajedno sa Dušanom pevao u grupi Zavičaj.

Kako dalje kaže, iz Like su izbegli 1995. u vreme „Oluje“. Muzikom je počeo da se bavi osamdesetih godina.

- Oformili smo s drugarima grupu Zavičaj, tako da smo pevali. Posle svega ovoga smatram da grupa Zavičaj više neće postojati - kaže očajni brat.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top