SRPSKI SVATOVI zavijeni U CRNO! Čovek došao na veselje, čestitao mladencima, PA STRADAO ISPRED MOTELA!

Negotinac Vlada B. (65), nemački penzioner, poginuo je dok je, na neosvetljenom delu, prelazio put Negotin-Kladovo u neposrednoj blizini motela Jaz kod Negotina gde je bio svat na svadbi kod komšija iz ulice.

Na njega je "opel vektrom" naleteo K.D. (38) iz Dušanovca.

Nesrećni čovek je tek stigao na svadbeno veselje oko 22 sata i odmah se, po priči familije, vratio do svog automobila da proveri da li je zaključao vrata.

Automobil je bio parkiran sa druge strane puta, a u povratku ka restoranu, na nesrećnog čoveka je naleteo automobil i usmrtio ga na licu mesta.

- Vlada je sa familijom stigao u restoran nešto kasnije u odnosu na većinu svatova. Šta ga je teralo da se vrati da proveri svoj automobil zauveć će ostati tajna. Niko na svadbi nije video šta se desilo, samo je odjednom nastala pometnja, a mi nismo odmah shvatili šta se dogodilo - priča jedan od svatova.

Kako kaže, na samoj svadbi je bilo lekara koji su odmah izašli da pomognu nesrećnom čoveku, međutim mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

- Strašno je što se to uopše dogodilo, a pogotovu što je bilo na svadbi njihovih komšija. Svadba je bila velika sa više od 600 svatova, nastupale su poznate zvezde sa folk estrade, domaćini su se posebno potrudili, a tragičan događaj je sve poremetio. Najteže  je familiji, ali je teško i domaćinima, jer je tragedija upravo tada dogodila  - kaže svat.

Takođe, vozač automobila nije bio pod dejstvom alokohola i odmah se zaustavio i pokušao da pomogne nesrećnom čoveku, potvrdili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

Vlada je bio nemački penzioner, a u Berlinu gde je na radu proveo više od 40 godina, sada žive i rade njegovi sin i ćerka sa porodicama.

U kuči ožalošćene porodice okupili su se prijatelji i brojna familija. Najbliža porodica nije bila u stanju da govori o tregadiji koja ih je iznenada snašla.

Vlada B. sahranjen je u nedelju na negotinskom groblju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top