ŠOKANTAN SNIMAK MEDICINIJADE 2012: Po internetu kruži video koji pokazuje skandalozne stvari koje rade budući lekari (VIDEO)

Skandalozan snimak koji kruži internetom pokazuje studente medicine na njihovom redonom druženju u okvirima Medicinijade. 

Na snimku su studenti u Budvi, na jednoj od silnih žurki, gde se vide neke šokantne stvari. Većina studentkinja je vidno pijano, polivaju se žestokim pićima i pivom, a evidentno je i konzumiranje marihuane.

U jednom dleu snimka se vidi devojka koja uzima cigaru zavijenu u džoint. Takođe, prisutno je i par momaka koji duvaju dim u pravcu kamere koja snima ceo događaj. 

Verovatno njihovi roditelji misle da je Medicijnijada neko fino okupljanje gde studenti razmenjuju skripte, knjige i ispitna pitanja, ali istina je sasvim drugačija, jer je to skup blida i orgija. 

Kao što možete videti putem ovog snimka, a uskoro ćemo prikazati i ostale snimke iz hotelskih sobva sa privatnih žurki, studenti se oduzimaju od alkohola po ceo dan. 

Po izvorima sa ovih fakulteta, ovako je poslednjih desetak godina i ništa se nije promenilo do danas.

Zato, roditelji, dobro vodite računa gde šaljete svoje roditelje, jer ipak, to studiranje samo vi plaćate. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top