LJUBAVNI ŽIVOT VUKA JEREMIĆA: Osvojio srce prvoj novinarki Srbija, dok švalerki plaća zakup stana

Vuk Jeremić predstavlja mladog političara, ali već sa gomilom iskustva. Kao ministar inostranih poslova putovao je po svetu i retko kad stigao da bude kući. Međutim, to mu nije smetalo da izgradi ljubavnu vezu i brak sa voditeljkom i urednikom drugog (i najznačajnijeg) dnevnika RTS. 

Kako je otpočela njihova ljubavna veza? Pre oko 15 godina upoznali su se preko zajednićkih prijatelja. Nataša (tada Lekić) je slušala priče o mladom političaru ispred kojeg stoji velika budućnost. Svoju karijeru je počela na TV Politika, da bi ime stekla i izgradila na TV BK kod Bogoljuba Karića. Bila je nosilac njihovog informativnog programa, neko u koga je Bogi imao puno poverenje, a za uzvrat je dobijala svu slobodu u uređivanju svog informativnog programa. Tada se spominjalo kako je u ljubavnoj aferi sa voditeljem BK Vesti, Barancom. Međutim, posle njenog odlaska na Javni servis, završila se i njihova veza, a ona upoznaje svog budućeg muža.

Sa televizije odlazi u periodu kada Vuk Jeremić treba da postane predsedavajući skupštine UN. Navodno, na godinu dana zamrzava svoju funkciju na televiziji i odlazi u Njujork. Tamo je bila veoma elegnatna i diskretna žena funkcionera, ućestvovala je u organizaciji koncerta Viva Vox i bila prava podrška svom suprugu. 

Tada je pričala kako se na televiziju neće nikada vratiti, jer odavno televizija nije ono što je nekada bila. Izgubila je poverenje u informativni program koji se prikazuje. Povukla se sa javne scene i posvetila se porodici.


Njeno sledeće pojavljivanje se dogodilo prilikom objavljivanje kandidature njenog muža za predsednika Srbije gde se pojavila ponovo elegantno obučena. Koristeći svoj šarm i poznavanje informativnog programa, uz kontakte koje je prethodno ostvarila, može biti od velike pomoći tokom kampanje koja sledi. 

Međutim, malo je poznato da kandidat za predsednika Srbije ima ljubavnu aferu sa drugom ženom kojoj plaća kiriju za njihovo ljubavno gnezdo. Ta veza je dugogodišnja i zbog nje je bila velika kriza u njihovom braku.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top