"Da sam otišao kod Šaćirija u Gnjilane, bolje bi me prihvatili nego u centru Beograda": Sećate li se Belog Preletačevića

Luka Maksimović je napravio haos na političkoj sceni Srbije igrajući ulogu predsedničkog kandidata Belog Preletačevića.

Parodija je ubrzo, kako su došli lokalni beogradski izbori, prerasla u tragediju, što za njegov pokret, a pomalo i za naš politički sistem.

Tek, kako je šali došao kraj, Beli Preletačević je na neko vreme nestao iz javnosti, da bi se pre nekoliko dana ponovo vratio. Razlog ovog puta je kafić u centru Beograda koji je otvorio.

Domaći mediji su pre svega postavljali pitanje odakle mu novac za rentu i da li je to pokazatelj da je "unovčio svoj politički kapital". Bukvalno.

Luka Maksimović je, očekivano, odgovarao u stilu nasleđenom iz kampanje, tipa "Beli je predlagao da uzmemo pare, ali sam ipak odlučio da pozajmimo od prijatelja".

Kafić je, prema medijskim navodima, nazvao "El Prezidente"

Današnji "Blic" donosi i reportažu iz njegovog kafića, navodeći da Luka nije rekao kolika je renta, ali da svakako nije reč o hiljadama evra i da kafić nema vrata nego samo prozore.

Tom prilikom se požalio da na tretman komšija.

"Došavši u centar grada pomislio sam da će me dočekat neki kulturni ljudi, Beograđani, ali da sam otišao u Gnjilane kod Šaćirija, bolje bi me prihvatili. Komšije se bune, čak su rekli da nismo dobrodošli, a mi se prema njima ophodimo fino, pre svegazato što smo dobro vaspitanje", rekao je Beli 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji