PREKINUT ZAVET ĆUTANJA POSLE 20 GODINA: Ceca otvoreno o Arkanu i Đinđiću

Folk zvezda Svetlana Ražnatović Ceca u razgovoru otkrila je da je njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan pomagao ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću da spase život tako što ga je prebacio u Crnu Goru 1999. godine.

Ražnatovićeva navodi da su njih dvojica bili prijatelji, i to još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj. Arkan je, podsetimo, pomogao Đinđiću kada mu je glava bila u torbi i kada je morao da napusti zemlju 1999. za vreme NATO bombardoivanja. Momak sa žestokog asfalta, kako su predsavljali Arkana, pomogao je mladom političaru da se skloni u Crnu Goru i takosačuva život.

- Istina je da je moj pokojni Željko pomagao Zoranu da se skloni u Crnu Goru. Zoran i Željko su bili prijatelji još iz vremena kad je Đinđić studirao u Nemačkoj. U prilog priči o njihovim dobrim odnosima možda najbolje ide činjenica da su na dan kada je moj muž ubijen među prvima u našu kuću došli Zoran i Ružica - navela je Ceca za i dodala: 

- U prilog priči o njihovom dugogodišnjim dobrim odnosima možda najbolje ide činjenica da su na dan kada je moj muž ubijen među prvima u našu kuću došao Zoran i Ružica. Na saučešću je bilo hiljadu ljudi, a taj čovek je došao iako je bio u teškoj opoziciji da svom prijatelju uputi poslednji pozdrav - bio je hrabar, imao je stav. Posle mog prvog velikog solističkog koncerta na Marakani sačekala me je 101 ruža od Ružice i Zorana. Đinđić je bio jedan mangup, šmeker, ozbiljan intelektualac, vizionar i veliki državnik i smatram da ovaj narod zaslužuje da zna zašto je ubijen.

Arkanova udovica smatra da su nadležni ostali dužni odgovore i u vezi sa pozadinom ubistva premijera, ali i sa tim ko je naredio streljanje njenog supruga.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top