NOVI SNIMAK IZ DRUGOG UGLA: Ovako je Vučićev brat šutnuo nogom žandarma

Sigurno svi pamtite sukob žandarmerije Srbije sa premijerovim bratom i njegovim obezbeđenjem, tokom obezbeđivanja Parade ponosa. 

Vučićev brat se našao na Vračaru, u strogom centru grada, žandarmerija nije dala da se prođe, telohranitelji su reagovali, žandarmerije je bilo puno više i znamo svi ko je nadrljao. 

Posle toga, došlo je do saslušanja, suđenja, suspenzija, a o svemu smo informisani putem medija. Znamo da je sudjenje odlagano nekolliko puta.

Međutim, sada se pojavio snimak iz jednog novog ugla koji dokazuje da je brat Aleksandra Vučića nogom udario žandarma na službenoj dužnosti, koji je potom od siline udaraca pao na zemlju.

Snimak nećemo komentarisati, pogledajte ga sami.

 

A ovako je ceo incident snimila kamera televizije N1 koja se našča na mestu sukoba.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top