OTAC DEVOJKE OGORČEN: Policija racijom pronašla snimak. Đaci pipkali mlađu učenicu u učionici i sve snimali mobilnim telefonom!

Nakon što su trojica ucenika treceg razreda Tehnicke škole „Rade Metalac“ iz Leskovca seksualno uznemiravali cetrnaestogodišnju devojcicu iz prvog razreda u školi je danas skoro vanredno stanje, a slucaj ispituje i policija. Devojcica je posle svega potražila i pomoc psihijatra.

Incident, koji su ucenici snimili mobilnim telefonom, dogodio se juce u 11.50 sati na šolskom odmoru pred dvadestoro ucenika na smeru trehnicar za kompjutersko oblikovanje.

- Pocelo je kao igra u hodniku koja je nastavljena u odeljenju i koja se prtevorila u uznemiravanje. Jedan je devojcicu držao zagrljenu, drugi je hvatao za grudi i zadnji deo tela, i to se više puta ponovilo. Sve je to snimljeno, pa obrisano sa mobilnog telefona, a policija pokušava da povrati snimak - prica direktor škole Slavoljub Stanojevic.

Hodnik ispred direktorove kancelarije danas je bio pun. Izjave su davali i napasnici i žrtva sa roditeljima, profesori i razredne starešine.

Otac devojcice Dragan N. je ogorcen.

- Za nas je ovo bio pokušaj silovanja i za to krivicno delo cemo podneti privatnu tužbu. Moja cerka je doživela veliku traumu, kao i cela naša porodica - prica otac.

Vidno uznemireni mladici i njihovi roditelji tvrdili su da je rec o „nameštaljki“ i „uobicajenoj igri“.

- Nije joj ništa smetalo, smejala se. Tek kada je izašla iz odeljenja rekla je da cemo je upamtiti i prijavila nas. Uplašila se zbog snimka - ispricao jedan od njih.

Tu pricu i takav stav prema ovom incidentu podržavaju i mnogi profesori, ali i drugarice D. N., koje nisu prisustvovale iživljavanju decaka.

- Oni su i mene pokušali da dodiruju, ali sam ja jednom razbila vilicu. Trebalo je ranije da im se suprostavi i da im se ne namešta - pricaju dve drugarica žrtve.

Direktor Stanojevic ocenjuje da ovoj obrazovnoj ustanovi naneta velika ljaga.

- Bez obzira na price o igri, licno ne mogu da shvatim i da opravdam ucenike koji su gledali šta se dešava, a da niko nije reagovao. Predložicu najstrože kazne za trojicu ucenika, koji podrazumevaju i iskljucenje iz škole, a nastavnicko vece ce doneti konacnu odluku - istice Stanojevic.

Prema njegovim saznanjima, „igra“ izmedu ucenika dva odeljenja iz treceg i prvog razreda, koja se sastojala u gurkanju i hvatanju devojcica za grudi i zadnjice, zapocela je prošle nedelje u zajednickom hodniku, a kulminirala juce.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top