Ispovest srpskog nastavnika koga kolju: Nemoćan sam, učenici samo što me ne biju! (VIDEO)

Nastavniku istorije Milovanu Simiću (60), koji je postao poznat javnosti nakon što je navodno udario učenika, preti otkaz u OŠ „Branko Radičević“.

Incident se dogodio 15. oktobra na času istorije u isturenom odeljenju te škole u Podunavcima, kada je učenik L. R. (12) više puta insistirao da odgovara, ali mu nastavnik nije dozvoljavao jer za to nije bilo vremena. Ovaj slučaj spada u težu povredu posla, pa postoji mogućnost da Simić ostane bez posla u toj školi, a može biti upućen i na vanredni lekarski pregled.

U trenutku kada je javnost brujala o udaranju učenika šestog razreda, pojavio se snimak na Jutjubu na kojem se vidi Simić na času koji nema nikakvu kontrolu nad decom, a u jednom trenutku mu učenik prilazi s leđa i stavlja mu lenjir pod grlo, simulirajući klanje nožem.

- I pored zabrane donošenja mobilnih telefona u školu, đaci su se utrkivali ko će koga da snimi ili fotografiše ovaj skandal. Nisam mogao to da kontrolišem i zato sam, a to se vidi na snimku, pokušao da im objasnim da se smire i ostave mobilne. Jedan od njih mi je lenjirom prošao ispod grla kao da me kolje. Nemoćan sam, učenici samo što me ne tuku - priča Simić.

- Nisam imao nameru bilo koga da udarim. Čas je bio pri kraju. Rekao sam učeniku više puta da ću ga pitati sledećeg časa. Međutim, on nije hteo da se pomeri od katedre i ja sam rukom krenuo da mu pokažem da ide na mesto i tada ga prstima zakačio po bradi. Dečak me prijavio i nakon toga došao je kod mene sa kolegom i dalje insistirajući da odgovara. Ne znam šta će biti, očajan sam - kaže Simić.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top