POVEĆANJE PENZIJE: Ova baba ima oštar komentar na gospodina predsednika države i premijerku!

Društvenim mrežama ubrzano se širi video-klip sa za sada nemenovanom penzionerkom koja je na urnebesan način prokomentarisala vest o povećanju penzija i najavu premijera Aleksandra Vučića o tome.

- Pre možda mesec-dva dana kaže: Dobili smo da povećamo plate i penzije. Ali niko nije do sada rekao: "Ne dam! Pa mamu ti je*em, ko si ti da ne daš? Ko si ti da mi ne daš da živim - zapitala se ova penzionerka.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je s Međunarodnim monetarnim fondom dogovoreno da se plate zaposlenima u javnom sektoru trajno povećaju od 1. januara naredne godine od dva do četiri odsto, dok će svim penzionerima penzije biti povećane za 1,25 odsto.

Pogledajte ovaj video:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top