CELO SELO GLASALO ZA VUČIĆA: Izborno čudo kod Prokuplja, evo zašto je POBEDIO SA 100 ODSTO!

U selu Bublica kod Žitnog Potoka, na trideset kilometara od Prokuplјa, još jednom su meštani potvrdili da su jedinstveni jer je od 92 izašla glasača, čak 91 glasao Aleksandra Vučića.

Predsednik ove izborne jedinice Momir Savić kaže da je to bilo očekivano, s obzirom da je selo inače jedinstveno.

- Do sada nam je ta stranka izlazila u susret, kao i prokupačka lokalna vlast. Samo tokom zime pet puta su čistili sneg. Kako je reč pretežno o staračkom stanovništvu, oni znaju da cene pomoć, te su svi bili jedinstveni. Maltene glasali su javno- kazao je Savić.

On dodaje da je najstariji glasač deda Stanoje Jovanović koji ima devedeset i dve godine i treći je glasao, a najmlađi je osamnaestogodišnji Marko Alimpijević.

Glasovi su prebrojani i u Balinovcu, gde je od 106 izašlih glasača, 100 glasalo za Aleksandra Vučića.

- Glasanje je proteklo u najbolјem redu i već nakon zatvaranja biračkog mesta krenuli smo u prebrojavanje- kaže potpredsednik ovog biračkog mesta Petar Mladenović.

Obrađen je i Mikulovac, gde je od 172 meštana sela koji su izašli na izbore, 147 glasalo Aleksandra Vučića.

Član komisije na ovom biračkom mestu Dragiša Kostoć kaže da je glasanje proteklo bez problema, a da je izlaznost odlična.

I u Gornjem Kordincu ubedlјivo je pobedio Aleksandar Vučić. Od 104 izašla glasača, za njega je glasalo 74.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top