PRONAĐENA JOVANA (17): Porodica devojke izdala SAOPŠTENJE koje je JOŠ VIŠE zbunilo GRAĐANE SRBIJE! (FOTO)

Kako je ovo mogla da uradi svojim roditeljima?!

Jovana Predić (17) iz Čubre kod Negotina, pronađena je danas živa i zdrava, potvrdila je njena porodica.

Oni su zahvalili policiji, ali i svima ostalima koji su se uključili u potragu njihove ćerke.

Podsetimo, tinejdžerka je nestala 23. avgusta, od kada roditelji ne znaju šta se dešava sa njom. Njen nestanak su primetili tek kada su se vratili sa njive

Pošto su pokušali da je dobiju na mobilni telefon koji je zvonio bez odgovora, oni su alarmirali policiju.

Jovana, koja je upravo u Beču završila osnovnu i upisala srednju školu i ranije je umela da nestane na par sati, ali su se sada uplašili jer nje nije bilo danima.

Strah roditelja je posebno podgrejala informacija da je ona malo pre nestanka raskinula sa svojim dečkom i kome je uputila jednu potresnu poruku putem Fejsbuka.

"Život je g...", napisala mu je i nestala.