JEZIVO! Satanistički i masonski simboli na srpskim ličnim kartama?! (VIDEO)

Ovo je zvaničan dokument koji izdaje Repubila Srbija i kao takav ne bi trebao da sadži skrivene poruke ovog tipa

Nedavno se na Jutjubu pojavio snimak koji je izazvao gomilu komentara. Naime, biometrijske lične karte koje su već neko vreme u upotrebi, dokument su koji je obavezan da poseduje svaki građanin sa navršenih 18 godina. Međutim, on krije zastrašujuću poruku. Tačnije, satanističke poruke. 

Na prednjoj strani lične karte, kada se zagledate u sredinu, možete primetiti masonsko oko iz čije zenice izbijaju svetlosni zraci. I to nije sve. U donjem uglu gde se nalazi vaš potpis je okrugli hologram - takođe sakrivena masonska poruka, tvrde neki korisnici interneta.

Ovo je zvaničan dokument koji izdaje Repubika Srbija i kao takav ne bi trebao da sadži skrivene poruke ovog tipa. Izgleda kao da nas je država zakonom primorala da ovo imamo u svom vlansištvu!

Pogledajte video i sve će vam biti mnogo jasnije!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji