SRPSKI NOSTRADAMUS: Verica predvidela mnogo toga, između ostalog dolazak na vlast SNS i kako će Tači reagovati na pregovore oko Kosova

Srpski novinar i književnik Dejan Lučić u svojoj emisiji predstavio je gospođu Vericu Obrenović, za koju mnogi tvrde da ima "moć" da vidi budućnost.

Ovaj video napravljen je u februaru ove godine, a gospođa Verica Obrenović za koju mnogi kažu da je srpski Nostradamus predvidela je mnoge stvari koje su se zaista ostvarile.

Na primer, pogodila je detalje oko formiranja Vlade Srbije: Verica Obrenović

- Brzo će se formirati Vlada nakon izbora na kojima će ponovo pobediti SNS. Mnogi ministri biće smenjeni. Srbiju će zadesiti mnoge poplave, klizišta i zemljotresi. Ceo Banat biće pod vodom. Krajem godine Albanci će poželeti da se ponovo spoje sa Srbijom i krenuće prema granici, ali strane trupe to neće dozvoliti. Do građanskog rata u Ukrajini neće doći, dok je Putina, nema bojazni od odvajanja Ukrajine - ispričala je gospođa Obrenović 19. februara 2014. godine.

Ona je naglasila da će svetska ekonomska kriza potrajati do septembra a da će se u Srbiji bolje živeti već u decembru. Prema njenim rečima, Kosovo će ponovo biti deo Srbije i to će se rešiti pregovorima.

- Kinu će zadesiti velika nesreća u rudniku, a Iran će potresti jači zemljotres. Centar sveta biće Kina, Indija i Rusija, zbog toga bi sa ovim zemljama trebalo jačati odnose. Vidim usijanu crvenu telefonsku liniju između Putina i Trampa. Potrajaće loši odnosi između Rusije i Amerike - ispričala je ova interesantna gospođa.

Ona je videla da će predsednički tron nakon Tomislava Nikolića zauzeti Aleksandar Vučić.

Da li je ovo sve plod mašte i skup slučajnosti ili reklama za gospođu proročicu (pošto je sve vreme istaknut njen kontakt broj), prosudite sami: 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top