DEJLI MEJL O ČUDESNOM SRBINU: Milan Milić izumeo brushalter koji povećava grudi bez operacije!

Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih "živahnijima" i približava jednu drugoj - u samo nedelju dana. A ako taj njegov grudnjak prođe ova stroga testiranja, mogao bi ženama duž celog sveta pomoći da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož

"Čudesni" vibrirajući grudnjak koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacije trenutno se testira u SAD-u, a njegov izumitelj je 30-godišnji Milan Milić, piše britanski Dejli Mejl.

Milić tvrdi da njegov izum povećava grudi, čini ih "živahnijima" i približava jednu drugoj - u samo nedelju dana. A ako taj njegov grudnjak prođe ova stroga testiranja, mogao bi ženama duž celog sveta pomoći da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož.

Milić, koji inače radi kao obezbeđenje, počeo je da istražuje alternative operaciji grudi nakon što mu je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi. Pre nego što je napravio prototip proveo je "mesece proučavanja", a sad je svoj izum, koji je nazvao E bra, odneo u SAD na testiranje.

Grudnjak je patentiran, dosad je testiran na nekoliko žena u Evropi uz "neverovatne rezultate", a u SAD-u se stvari odvijaju u sličnom tonu: na jednom testiranju u Majamiju, koje nadgleda specijalista, dr. Majkl Salchauer, 49-godišnjoj Sabrini Molinar s Floride grudi su se povećale za jedan broj nakon što je Milićev grudnjak nosila 15 minuta na dan sedam dana zaredom. I ona tvrdi da to povećanje ima veze isključivo s grudnjakom, bez uticaja bilo kog drugog faktora.

Isto tvrdi i studentkinja Andrena, takođe iz Majamija koja je grudnjak testirala u maju. Ona je za Dejli Mejl potvrdila i da su joj grudi dosad ostale iste veličine, tri meseca nakon povećanja. Dodala je i da nema nikakvih negativnih posledica, a isto je potvrdio i spomenuti doktor koji inače nosi nadimak Dr. Majami i koji je zatražio "rigorozno kliničko testiranje", kako bi se ozbiljnije nadgledale žene koje žele na ovaj način da pokušaju da dobiju veće grudi.

Milan, inače iz Lazarevca, ne želi da govori o tehnologiji kojom se koristio za izradu grudnjaka, niti princip na kom radi dok se proizvod ne pojavi na policama, ali osnovna premisa je da vibracije u grudnjaku povećavaju prokrvljenost i poboljšavaju cirkulaciju.

"Proces je prirodan. Kad smo istražili ljudsko telo, smislili smo način da povećamo grudi, manipulacijom tela, odnosno manipulacijom tkiva i mišića. Ne želim da otkrivam detalje jer tek dobijamo patente i pokrećemo kompaniju. Ali, proces nije bolan, nema štetne radijacije, sve je potpuno zdravo i sigurno za okolinu i sve ostalo", poručio je.

S druge strane, dr. Majami je kazao: "Sve je moguće. Ja sam otvorenog uma - svi dobri naučnici trebali bi biti otvoreni za nove ideje. Ne možete ovo samo da otpišete, morate da sačekate i vidite. Ako će ovo funkcionisati mora da se otkrije zašto funkcioniše. Možete zamišljati brojne teorije, ali nećemo znati dok se klinički ne testira".

Milan je poručio da još usavršava svoj izum i da je "istraživanje proces koji traje". Za cenu se još nije odlučio.

Njegova devojka Jelena, koja je navodno prva isprobala grudnjak još pre dve godine, još uvek je zadovoljna rezultatima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top