HIT UČITELJICA POJMA NEMA ŠTA JE KAFANA: Evo kako je Ivan (7) dobio čistog keca zbog Tome Zdravkovića na temu "JESEN"!

Uticaj narodne muzike je ogroman i da svi vole da slušaju narodnjake pokazuje i jedan tvit koji je ponovo postao aktuelan na društvenim mrežama.

Naime, učenik drugog razreda osnovne škole Ivan D. dobio je čistu jedinicu na pismenom zadatku s temom "Jesen" jer je napisao reči čuvene pesmu Tome Zdravkovića "Tužno leto".

"Evo već je jesen, a tebe još nema...", napisao je celi strofu, što je za njega bilo, čini se, i previše. Mali Ivan pokušao je da bude i dovitljiv.

"Od mene vam je i ovo mnogo", napisao je na kraju. Učiteljica, očito, nije ljubitelj narodne muzike ni Tome Zdravkovića, jer da jeste bar bi zbog toga što zna pesmu napamet dobio prolaznu ocenu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top