ŠOKIRAĆE VAS REZULTATI: Ukucajte svoje ime u Gugl mape i proverite šta sve znaju o vama!

Koliko god bili svesni činjenice da Gugl zna o vama više nego što mislite, ipak će vas iznenaditi rezultati crno na belo

Hteli to da priznate ili ne, svako od vas je barem jednom ukucao svoje ime u Gugl iz čiste znatižellje šta to internet zna o nama.

Međutim, verovatno do sada niste pokušavali da upišete svoje ime, mejl ili Tvter nadimak u Gugl mapama. Ako ste mislili da vas je obična pretraga zaprepastila, pripremite se za šok.

Koliko god bili svesni činjenice da Gugl zna o vama više nego što mislite, ipak će vas iznenaditi rezultati "crno na belo".

Ukoliko rezultati ne izlaze na vaše ime, probajte sa mejlom ili korisničkim imenom na nekim društvenim mrežama.

Sve je počelo kada je novinar Gardijana, Aleks Hern, objavio da je u trenutku dosade ukucao svoje ime, a u rezultatima se pojavilo ne samo ime redakcije, kućna adresa, već i pab u kome je nekoliko puta igrao karte.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top