DOM LEGENDARNOG GLUMCA NA PRODAJU: Evo u šta je pretvorena drvena kuća Pavla Vuisića

Spomen kuća Pavla Vuisića u kojoj je legendarni glumac provodio vreme na Adi Međici, pretvorena je u splav.

Mrijana Vusić, njegova supruga je 2011. godine za beogradske medije ispričala da dve decenije posle njegove smrti napušta zajedinčki dom na Starom sajmištu.

Plac je prodala zbog male penzije i neizvesne budućnosti, ali zarekla se da će kuću na kojoj stoji natpis „Kafana kod Paje” premestiti na drugu lokaciju i otvoriti kafanu u čast i sećanje na velikog glumca i boema.

"Ovo sve mora da se ruši. Pavle i ja smo to zajedno gradili, sa majstorom. Njegove stvari sam već spakovala, ostala je još ova tabla "Kafana kod Paje", rekla je tada Mirjana Vuisić.

Sedam godina kasnije, odnosno juna ove godine, pojavio se oglas o prodaji spomen kuće Pavla Vuisića, koji je sada pretvoren u splav.

Kako piše na Halo oglasima, gde je objavljen, kuća ima 144 kvadratna metra i pet soba.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top