PRONAĐENO TELO NESTALOG SRĐANA: Obesio se u firmi, a ovo je tužna priča o njegovom životu

Srđan Dunjić (47) u četrtak 11. maja odveo je ćerkicu u vrtić, a potom otišao na posao. Njegovo telo pronašle su kolege u magacinu firme posle devet dana intenzivne potrage.

Za Srđanom su tragali svi, porodica, prijatelji, a uključila se i žandarmerija. Njegov auto pronađen je istog dana, sa manjim ogrebotinama.

Pojavili su se i svedoci koji su tvrdili da su čuli saobraćajnu nesreću, a zatim i videli Srđana koji je navodno izašao iz auta, zagledao štetu i negde otišao.

U međuvremenu očajna supruga je izjavila da Srđan nikada ne bi ostavio nju, a naročitu ne njihovu dovogodišnju ćerkicu same.

Međutim, posle devet dana neizvesnosti i nade da je ipak živ, stigle su stravične vesti. Obešenog Srđana pronašle su kolege u magacinu firme.

Niko ne zna šta ga je nateralo na ovaj korak, ali njegov život nije bio nimalo lak.

Tokom studiranja na Građevinskom fakultetu u Nišu zadesila ga je stravična porodična tragedija od koje se nikada nije potpuno oporavio. Naime, brat mu je poginuo, a ubrzo, od tuge za sinom, umrli su mu otac i majka.

Srđan je bio mobilisan 1999. godine, kada je bio na prvoj liniji fronta tokom rata na Kosovu i Metohiji.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top