STRAVIČNO: Pogledajte kako Zoran Marjanović uči sina da puca iz pištolja! (VIDEO)

Marjanović svoje dete iz prvog braka bodri dok mališan puca iz pištolja u impovizovanoj streljani. Nakon nekoliko minuta zajedno gledaju "uspeh" mališana

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović pre nekoliko godina postavio je na Jutjub snimak nsvog tada trinaestogodišnjeg sina U. M. kako ga uči da puca iz pištolja.

Marjanović svoje dete iz prvog braka bodri dok mališan puca iz pištolja u impovizovanoj streljani. Nakon nekoliko minuta zajedno gledaju "uspeh" mališana.

Podsetimo, Zoran Marjanović je od juče napustio porodičnu kuću iz straha od linča jer je često u medijima predstavljen kao ubica svoje supruge. 

Njegov sin U. M. takođe je saslušan u policiji na okolnosti ubistva njegove maćehe.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top