SLUČAJNOST ILI NE: Marjanović Jelena izmirila dug veče pre svoje tragedije

Pre nego što je nestala i ubijena, prevačica Jelena Krsmanović je izmirila svoja dugovanja

Jelena dan pre ubistva otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živela u Borči i platila dug od 1.200 dinara. Da li se to i na koji način može povezati sa kasnijim događanjima - još niko ne može da zna.

- Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: "Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati". A ona mi je na to odgovorila: "Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu", kazao je radnik u apoteci kojeg su te reči začudile, ali im nije pridavao značaju dok nije čuo šta se dogodilo.

On napominje da je tog dana Jelen izmirila dug od 1.200 dinara.

- Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug, rekao je apotekar.

Dodaje da je juče, dan nekon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

- Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen, rekao je apotekar.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top