OPOREZOVATI ZADRUGU I PAROVE Okanović: Novac od rijalitija staviti u državni budžet

Glumac Nenad Okanović, koji u novom filmu Radoša Bajića „Braća po babine linije“ nastavlja da tumači lik sina Dragana iz „Selo gori, a baba se češlja“, kaže da je sazreo kroz svoju ulogu, ali i da ga stanje u kulturi brine.

On je revoltiran činjenicom da je državni budžet za kulturu prazan, a da rijaliti programi zarađuju milione.

"Trebalo bi da se rijaliti debelo oporezuje i da se sav taj novac stavi u budžet za kulturu. Sada zam završio master rad na temu kako rijaliti programi utiču na decu i znam da je nemoguće takav format ukinuti, iako su posledice užasne. Država treba da se pozabavi time i svi programi bez kulturne vrednosti da se oporezuju", osuo je paljbu Okanović po Zadruzi i „Parovima“, u kojima su učesnice uglavnom starlete.

"Starlete nisu starlete, svi dobro znamo šta su one - ističe Nenad, koga osim rijalitija revoltiraju i socijalne mreže.

- Nemam profile na socijalnim mrežama jer tamo ljudi non-stop pljuju tuđi rad i lik, a to je najlakše. Što ne urade nešto, pa primerom pokažu kako je bolje, a ne da sede, kuckaju i kritikuju. To su samo dežurni pljuvači", otkriva sin Dragan, koji se u novom filmu promenio.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top