Njegova pogibija im je život pretvorila u pakao: Ćerka i supruga Darka Radovanovića i dalje biju bitku! (FOTO)

Kada je 11. juna 2011. godine u medijima odjeknula vest da su mladi pevač i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, cela Srbija je bila skrhana...

Popularni pevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote pre 6 godina u saobraćajnoj nesreći.

Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i ćerkicu Laru, koja danas ima 10 godina.

Pevač je svojevremeno za Story izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce devojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest meseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvek isplati.

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gde ona ima svoj frizerski salon i gde su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnezdo.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i poslednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvek govorio da Maja vodi glavnu reč u njihovoj vezi, a potom i u braku.

- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju - govorio je.

Kada je 11. juna na svet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara nasledila maminu lepotu, a tatin temperament i osmeh.

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada delila sa pokojnim suprugom.

Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pesme i sećanja i da ta rana nikada neće zarasti.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top