DIRLJIV GEST O KOME BRUJI INTERNET: Potez srpskih gimnazijalaca će vas oduševiti

Korisnici društvenih mreža masovno šeruju fotografiju gimnazijalaca iz Raške koji su na povratku sa ekskurizije u Budimpešti sreli beskućnika i poklonili mu sav novac koji im je preostao.

Kako je navedeno u opisu fotografije, oni su preostali novac dali beskućniku, a druženje sa simpatičnim dekicom su odlučili da ovekoveče zajedničkom fotografijom.

U komentarima ispod fotografije nižu se pohvale na račun plemenitih mladića.

Najčešći su oni poput: "Bravo deco, ponosna sam što Raška ima ovakvu omladinu", "Momci da ste zivi i zdravi vašim roditeljima" i "Bravo momci, pokažite da dolazi plemenita generacija", mada ima i onih u kojima se pitaju kako to da nekom posle ekskurzije preostane novac, kao i onih u kojima se nagađa na šta će ga dekica potrošiti.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top