DOKTORI GA OTPISALI: Mladić ostao nepokretan, a onda se desilo čudo Svetog Vasilija Ostroškog!

– Svi lekari su rekli da nema nikakve nade da opet stane na noge. Ja sam tada krenula svaki dan da idem u crkvu i da se molim Svetom Vasiliju Ostroškom da on opet prohoda – reči su jedne bake čiji je sin zahvaljujući svakodnevnim molitvama Vasiliju posle nesreće stao na noge.

Da Vasilije Ostroški čini čuda, potvrdila nam je jedna baka, koju smo zatekli ispred hrama koja je došla da se pomoli i zahvali ostroškom čudotvorcu Vasiliju na svom i zdravlju njene porodice.

Ona nam je ispričala svoju priču o tome kako joj je svetitelj pomogao da joj sin prohoda.

– Verujem u sv. Vasilija Ostroškog i verujem u čuda. 1999. godine sin mi je nakon jedne nesreće ostao nepokretan. Svi lekari su rekli da nema nikakve nade da opet stane na noge.

Ja sam tada krenula svaki dan da idem u crkvu i da se molim Svetom Vasiliju Ostroškom da on opet prohoda.

Svaki dan sam dolazila i svi su znali zašto i zbog čega dolazim. I posle izvesnog vremena, na opšte oduševljenje on je polako, ali sigurno ponovo stao na svoje noge – u jednom dahu nam je ispričala baka.

Još jedna baka nam se pridružila i užurbi dobacila da i ona veruje u čuda Svetog Vasilija Ostroškog i poručila da treba verovati, i nikada ne treba gubiti nadu.

Sveti Vasilije Ostroški se smatra za jednog od najvećih svetitelja u SPC, jer njegove mošti obilaze hiljade vernika svakodnevno, a svakog 12.maja manastir Ostrog bude premali da primi sve vernike koji dođu na poklonjenje.

Verujete li i vi u čuda i isceliteljske moći svetog Vasilija Ostroškog ili možda nekog drugog sveca?

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top