ZABRINUT MUŽ: Učesnica 48 sati svadbe ponovo nestala, ostavila troje dece

Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru, uplašeno govori Aleksandar

Majka troje dece Ivana Jevtić (25) iz Jagodine, jedna od junakinja emisjije "48 sati svadba" koja je emitovana 2009 godine, nestala je još 5 juna.

Njen suprug Aleksandar (40) iz Jagodine prijavio nestanak supruge, aliočekivana pomoć policije i građana je izostala, te se obratio medijima apelujući da mu se supruga vrati što pre, jer ne može sam da podiže troje male dece.

"Ne znam gde je Ivana. Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče. Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru. Bojim se da joj se nešto nije dogodilo, veoma sam zabrinut", priča Aleksandar i dodaje da ju je ranije pronalazi na psihijastrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Ivan i Aleksandra, su se posle mnogo peripetija venčali 17. maja 2009 godine, na njen 18. rođendan posredstvom agencije "Emošna" i emisije RTS "48 sati svadba". Imaju troje dece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1).

Njihova veza i brak su bili veoma turbulentni i sa mnogo preokreta, a Aleksandar je čak osuđen tri meseca uslovno za krivično delo stupanja uvanbračnu zajednicu sa tada sedamnaestogodišnjom Ivanom. Inače, Aleksandar je poznat Jagodincima sa protesta devedestih godina kada je, zbog izrazote visine nosio lutku Mire Marković i borio se za promene.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top