KATASTROFA ČIME SE BAVE: SBB kablovska mreža pružala smetnje signala tokom gostovanja Vučića na TV PRVA

Subota veče je bila rezervisana za gostovanje A. Vučića, predsednika Srbije, na TV Prva. 

Dugo najavljivani intervju očekivao je da donese nekoliko odgovora na veoma važna pitanja u vezi budućnosti Srbije. Mnogi su komentarisali kako ovo gostovanje dolazi neposredno po prodaji ove televizije. 

Međutim, desilo se nešto neobjapnjivo čudno. Tokom intervjua je dolazilo do čestih prekida programa od strane kablovske televizije SBB, tako da je bilo skoro nemoguće gledati televizijske kanale. 

Svakih nekoliko minuta dolazilo je do gubitka signala, tako da narod nije mogao čuti šta predsednik države ima da saopšti naciji.

Da li je ovaj potez bio namran ili slučajan? Znamo da je ceo Beograd imao ovakvih problema. Nismo informisani o ostatku Srbije, ali imajući na umu da u Beogradu živi 2 miliona ljudi, sasvim dovoljno da možemo reći kako se radi o cenzuri. 

Samo sa čije strane... 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top