OTPLAĆEN MANDIN KREDIT! Sakupljen novac, porodica više nije u dugovima!

Manda je kako bi obezbedio suprugu Anastasiju i sina Andriju, podigao kredit koji je, kada se preračuna u evrima, iznosio 79.000 evra. Iako ga je otplaćivao 12 godina, dug je narastao na 85.000 evra. Kako bi otplaćivao ratu koja je bila veća od njegove plate kao upravnika pozorišta "Boško Buha" radio je pet poslova.

Glumac Dragan Bjelogrlić odlučio je da pritekne u pomoć porodici preminulog prijatelja i kuma Milorada Mandića Mande i nađe način da im otplati kredit za stan u švajcarskim francima.

Akciju prikupljanja novca za otplatu tog duga, pokrenuo jeMandin kum Bjela, koji je duboko potresen njegovim iznenadnim odlaskom.

- Tačno je. To će biti rešenje. Ljudi se javljaju da pomognu. Čovek koji je sakupio preko milion evra za pozorište, ostao je dužan svoj kredit. Nema mnogo takvih ljudi- kratko je potvrdio Bjela za Informer.

Među prvima priključio mu se reditelj Milan Karadžić, tokom čije predstave "Petar Pan" je jedan od omiljenih srpskih glumaca preminuo.

- Dragan Bjelogrlić kao njegov kum, i ja kao blizak saradnik želimo da finansijski pomognemo Anji i Andriji. Bjela je motor celog projekta, a priključiće nam se još kolega. Najverovatnije ćemo osnovati fond, koji će biti vrlo transparentan - rekao je reditelj.

Udruženje bankarskih klijenata Efektiva oglasilo se saopštenjem u kojem navodi da je stambeni kredit u švajcarskim francima nedavno preminulog glumca Milorada Mandića Mande otplaćen – on postoji samo u evidenciji banke, a napore bi trebalo usmeriti na ukazivanje nadležnima o zelenaškom karakteru kredita u švajcarskim francima.

– Mandin kredit je otplaćen, on više ne postoji, osim u evidenciji banke, koja na ovaj način može zadužiti i nekoliko narednih kolena potomaka – zaključeno je u saopštenju Udruženja bankarskih klijenata Efektiva, koje je potpisao predsednik ovog udruženja Dejan Gavrilović.

Slavni srpski glumac radio je čak pet poslova kako bi sakupio dovoljno novca da prehrani suprugu Anju i četvoro dece, i mesečno namiri ogromnu ratu za stambeni kredit u švajcarcima

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top