VUDU LUTKE SAMO 300 DINARA: Na duhovit način predstavljeno zlo koje je svim građanima i njihovim porodicama naneo Aleksandar Vučić. Sada možete da uzvratite ovakvim lutkicama!

U Knez Mihailovoj “cveta“ biznis! Prodaju lutke sa likom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, po ceni od 300 dinara.

Sudeći prema fotografiji sa protesta koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj su prikazane vudu lutkice sa likom predsednika Srbije, organizatori imaju duhovitu ideju lalp građani mogu da utiču na raspoloženje Aleksandra Vučića.

Za rituale vudua karakteristična je uzeta od materija žrtve, ručno napravljena lutka, zatim snagom uma tj. misli preko nje se projektuje željeni efekat.

Tako kažu neke knjige, dok u ovom slučaju  nezadovoljni ljudina originalan način,žele da pokažu koliko je zla naneo njima i njihovoj porodici Aleksandar Vučić, pa na ovaj način mogu da mu uzvrate bar u nekoj meri. 

Kupite i naredne subote ove vudu lutkice, zaista su jeftine, a i predstavljaju idealan poklon za vašu decu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top