POLICIJA ZAUSTAVILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Krenuo je kolima na demonstracije kroz jednosmernu, a onda je usledio ŠOK

Poznati glumac Sergej Trifunović je jedan od viđenijih javnih ličnosti koje se pojavljuju u prvim redovima protesta 1od5miliona, koji se organizuje svake subote u Beogradu.

Kao i svake subote, Sergej je krenuo na demonstracije naroda, ali je zbog nedostatka vremena morao da uleti u jednosmernu ulicu. 

Baš kao u najgorim filmovima, na kraju ulice se pojavila policija koja je zaustavila vozilo. Glumac je mislio da će sad nastati problemi, baš zato što svi znaju kako ide na proteste i da na sva vrata pljuje vlast.

Međutim. desio se obrt, pa je policija pustila vozilo da produži dalje bez bilo kakve kazne.

O tome govoti tvit glumca.

Bravo za policiju koja je izgleda ovaj put uz narod!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top