OVAJ ČOVEK SE USPROSTAVIO REŽIMU: Doktor zeznuo Đuku Bizona i objasnio mu šta misli o izveštaju Barbare Životić na Studiu B (VIDEO)

Poslanik SNS i voditelj Vladimir Đukanović ugostio je u svojoj emisiji „Bez ustručavanja“ novinara i lekara Aleksandra Dikića, koji ga je bukvalno ostavio iz teksta svojim objašnjenjem izveštaja Barbare Životić. 

Naime, polemika se povela oko protesta i spornog izveštavanja Barbare Životić. Đuka je pitao Dikića šta je ona neistinito rekla u svom izveštavanju, i naglasio da ne misli na „ostašćeno i navijački“, a onda je novinar ustao i u dva minuta mu sve objasnio.

Dikić je napravio paralelu između protesta i utakmice Crvene zvezde i Liverpula, stavio se u ulogu izveštača, od čijeg izveštaja je Đuka bukvalno ostao bez teksta. Na kraju je čak dodao komentar kojim je potpuno „promašio temu“, da je novinar sve ovo uradio jer je navijač Partizana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top