ŠTA TO RADITE BRE: Novi automobili spremni za RTS, a sva transakcija ide iz džepova građana

Dokle bre više!

Radio televizija Srbije spremila dokumentaciju za kupovinu 9 novih vozila. Navodno, vozila su neophodna kako bi se unapredio zastareli vozni park. Naravno, kupuju se nova vozila, a cena je astronomska. 

Direktor televizije potpisao sva dokumenta i samo se čeka da prođu novogodišnji praznici kako bi ih isporučili. 

Ne zna se za šta će služiti i ko će ih voziti, ali zar nisu mogli samo popraviti ta stara istrunula vozila koje navodno voze zaposleni. Napominjemo da se ovde ne radi o vozilima kojima bi se eventualno preovzila tehnika, već o putničkim automobilima.

Takođe, za potrebe snimanja jedne serije, državna televizija je izdvojila budžet za kupovinu tenike koja je trenutno potrebna samo za tu seriju. U budućnosit nije jasno za šta bi služila takva tehnika, jer ni jedna druga emisija nema potrebe za njima. 

Posle uvećanja cene TV pretplate, usledila su ta nova iznenađenja, pa ostaje pitanje na šta se troši novac iz budžeta uz novac od TV pretplate. Dugo niko nije dao neki finansijski izveštaj državne televizije, pa su građani sa pravom zabrinuti zašto se kupuju pežo automobili. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top