Da li vuk treba da bude jedan od zvaničnih simbola Srbije? (VIDEO)

Zašto bi Srbija trebalo da stavi vuka u Zakon o državnim simbolima

Šokirali ste se kada ste pročitali da mogu da vas kazne zbog isticanja srpske zastave sa grbom. Većina ljudi u komentarima nije znala da Srbija ima i svoju narodnu zastavu. Takođe, mnogi bi se iznenadili kada bi znali da Predsednik republike, Skupština i Vlada takođe imaju svoja obeležja.

Pored ovih ozakonjenih "simbola" postoje tradicionalni. Mnoge države su zakonom zaštitile kao simbole svoje životinje i biljke koje predstavljaju suverenu naciju.

Pogledajte u videu na vrhu teksta ko je sve to uradio i zašto bi Srbija trebalo da stavi vuka u Zakon o državnim simbolima.

s

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top