MINISTARKIN SIN BAHANALIŠE SE PO SVETU NA RAČUN GRAĐANA SRBIJE: Šta radi sin Zorane Mihajlović u Ujedinjenim nacijama?! (FOTO)

U današnjoj Srbiji je sve moguće, zar ne?

Odmah da postavimo pitanje: šta će sin ministarke na mestu gde treba da sedi srpski predstavnik u Ujedinjenim Nacijama?

Zorana Mihajlović se predstavlja kao uzorna žena, ali sin će je izgleda na kraju pokopati. 

Dragan Mihajlović voli da putuje po inostranstvu i time se hvali svojim prijateljima. Studira Megatrend fakultet, a ponekad eto svrati do sedišta Ujedninjenih Nacija kako bi predstavljao Srbiju.

Da li je to moguće? U ovakvoj Srbiji je izgleda moguće.

Ovo pitanje treba direktno postaviti premijerki Srbije, jer ona mora biti upoznata sa ovakvim "izletima" od strane zvaničnih predstavnika Srbije. Sin Zorane Mihajlović je to očigledno bio, jer poseduje i onu propusnicu koja se stavlja oko vrata.

Da li normalan narod Srbije, onaj što celu noć prati Zadrugu, vidi šta se dešava oko nas? Megatrend puleni putuju po svetu o računu budžeta Srbije, a narod svako jutro bude upoznat u supermarketima sa nekim novim poskupljenjem osnovnih namirnica. 

Nažalost, Zorana nije jedina. Ona je čak svoju bahatost dosta dobro držala pod kontrolom prethodnih godina, ali ovih dana dosta toga izlazi na videlo…

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top