SNIMAK KOJI NAROD ZABORAVLJA: Aleksandar Vučić opet uhvaćen u laži pred urednikom Informera (VIDEO)

Apsolutna vlast Aleksandra Vučića polako ulazi u osmu godinu i veoma je teško, praktično nemoguće zapamtiti sve laži kojih smo se naslušali u prethodnom periodu, ali postoje neke koje jednostavno moramo sačuvati od zaborava.

Ukratko vladavina Vučića izgleda kukanje na prethodne (iako su svi lopovi preleteli kod njega), obećanje nečeg, pa onda opet kukanje, pa opet isto obećanje, pa opet kukanje, pa opet ono prvo obećanje samo malo prošireno.

U moru bombardovanja informacijama da nam svaki dna preti neki rat, užas, haos i pakao, a onda to malo začiniti nerealnim obećanjima o zlatnom dobu i neviđenom napretku, za danas smo izdvojili ovo gostovanje Aleksandra Vučića kod nekog čoveka kome ne želimo ni ime da izgovorimo.

Poslušajte uostalom i sami, čovek je rekao da je realna procena kraj 2018. i početak 2019. da kompletan projekat Beograd na vodi bude završen.

Danas je polovina januara, Beograd na vodi ne postoji. Postoje 2 zgrade koje nemaju ni upotrebnu dozvolu, postoje izmišljeni stanari koji su se lažno uselili dok su pravi botovi klicali ovom lažovu i prevarantu.

Postoje milioni, ako ne i milijarde evra opljačkane za ovaj projekat, postoji Slobodan Tanasković – čuvar koji je preminuo na VMA nakon što su ga vezali dok su u pola noći bagerima i sa fantomkama rušili.

Međutim, u emisiji “Teška reč” od 16. februara 2014. godine, Vučić nije govorio samo o četiri zgrade, već je na planovima pokazivao gde će se nalaziti kula, šoping mol, poslovni prostor, apartmani, „beogradski Šanzelize” od 1,8 kilometara i drugi objekti.

Postojaće valjda jednog dana i optužnica za sve što su u prethodnih 2000 i nešto dana radili a što je direktno išlo na štetu našeg naroda i naše države.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top