BOŽIĆNO SEOCE ISPRED HRAMA: Gradska vlast napravila pravi vašar i buku za komšije

Božićno seoce ispred Hrama Svetog Save u Beogradu tokom prazničnih dana ponudilo je posetiocima sve, od duhovne muzike do turbo folka, dečijih priredbi, uz kuvano vino, pljeskavice i suvenire.

Ipak prolaznike je to primoralo na provlačenje između prodajnih kućica i preskakanje polomljenih kocki dok komšijama smeta buka i nečistoća. Moglo je da se kupi roštilja na kilo, suvog mesa, rakije, odnosno kuvanog vina. Za decu su bile prisutne lizalice, koje roditelji obično brane deci jer poseduju mnogo šećera koji je štetan. Seno je bilo postavljeno unutar ugašenih fontana, tako da su se deca klizala po klizavoj površini fontana (od snega). 

Takođe, na dva mesta se mogao kupiti kolač zvani odžak, odnosno kopiju originalnog mađarskog recepta. Mogle su da se kupe igračke koje se prodaju ispred pijace. 

Očito, napravili su prevaru za decu i roditelje. 

Šta je potrebno da se vlasti u ovom gradu osveste i prave nešto baš za građane Beograda? 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top