VLAST ŠIRI STRAH PO SRBIJI: Organizatori protesta pozivani na informativni razgovor, hapšeni i tuženi ZBOG UVREDLJIVIH TRANSPARENATA

Protesti koji se šire čitavom Srbijom očigledno su trn u oku aktuelnom režimu Aleksandra Vučića koji kao što smo i pretpostavljali neće birati sredstva da se na vlasti zadrži i da proteste ugasi.

Od juče su počeli i zvanično pritisci na organizatore protesta širom Srbije pozivima na informativni razgovor i podnošenjem krivičnih prijava.

Razgovarali smo sa nekoliko osoba koje organizuju ove skupove i rekli su nam da je istina da su privođeni na informativni razgovor, gde su morali da daju izjave vezane za proteste dok je nekolicini i uručena tužba.

Prijave su uglavnom zbog pirotehničkih sredstava i „uvredljivih transparenata“.

Trenutno je najgore u Aranđelovcu gde policija otvoreno preti svakom ko izađe na protest, a organizatori poručuju da nisu uplašeni, da se sve veći broj ljudi oslobađa straha, izlazi na ulice i da je kraj ovog režima na vidiku.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top