SERGEJ TRIFUNOVIĆ NIJE MOGAO NI DA PRETPOSTAVI: Proročanstvo Nikole Koje koje se danas ostvaruje

Miris demonstracija se širi Srbijom i samo je pitanje trenutka vremena kada će one postati masovnije. Proteste ovaj put prati i opozicija tako što u sve većem broju izlazi iz javnih institucija i bojkotuje njihov rad.

Sada se pojavio i potencijalni novi lider opozicije koga se vlast izuzetno plaši. Sergej Trifunović je postao lider PSG, dok je njegov kolega Nikola Kojo jedan od lidera građanskih protesta.

Čini se da ovaj put glumci vode tu neku građansku neposlušnost prema režimu Aleksandra Vučića i ostaje pitanje da li oni imaju snage izgurati političke i moralne promene u Srbiji.

Međutim, sigurno niste znali kako je Nikola Kojo još davno pozvao Srbiju na buđenje. Tada Crni Gruja nije mogao ni da pretpostavi šta će uslediti u zemlji Srbiji i kako će, tamo neki, Aleksandar Vučić doći na vlast. 

POgledajte.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top