Tajni sastanci naprednjaka u Grockoj se nastavljaju! Žiginfo objavio detalje večerašnje posete

Prema saznanjima Žig Infa, predsednik SGO Grocka Stefan Dilberović i član SNS-a, za kojeg se smatra da je desna ruka pritvorenog Dragoljuba Simonovića Sime, večeras se tajno sastao sa Dejanom Vlaškovićem, privrednika iz Kaluđerice za kojeg se spekuliše da će naslediti Opštinski odbor naprednjaka u Grockoj.

Naš reporter je pratio Stefana Dilberovića do Kaluđerice, gde je ispred Doma zdravlja parkirao svoj automobil. Nakon toga je izašao i uputio se ka kući Dejana Vlaškovića, gde smo ga i uslikali na ulaznim vratima.

U kući Dejana Vlaškovića ostao je oko dva sata, nakon čega se vratio u svoj automobil i otišao ka Smederevskom putu.

O čemu su Vlašković i Dilberović pričali, nije nam poznato, jer ni jedan i drugi nisu bili dostupni našoj redakciji.

Podsetimo se, nakon što je pritvoren predsednik naprednjaka u Grockoj zbog sumnje da je nalogodavac za paljenje kuće našeg kolege Milana Jovanovića, počela je borba za njegovo mesto. S obzirom da je sadašnji odbor naprednjaka u Grockoj kompromitovan, spominje se da će Dejan Vlašković iz Kaluđerice sesti na tron naprednjaka u ovoj opštini.

Stefan Dilberović je jedan od protivnika da bilo ko dođe na mesto Simonovića, osim eventualno njega ili neko od Simonovićevih ljudi.

Takođe, treba napomenuti da se spekuliše da će mesto predsednika naprednjaka u Grockoj preuzeti i Goran Pekarski, narodni poslanik i bivši predsednik SGO Grocka, koji se juče sasta tajno u jednom restoranu u Grockoj sa par svojih bivših saradnika

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top