PSIHOPATA IZ AMSS JE KUM NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Školski drug ministra imao 12 registrovanih pištoIja na svoje ime

Predrag Đurđev (43), generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije, koji je prekjuče ubio Mirka Butuliju (43), predsednika te kuće, bio je opsednut oružjem pa je pištolj držao i na radnom mestu, a imao je još nekoliko komada oružja u stanu.

Posle ubistva Mirka Butulije, veoma uspešnog menadžera i oca četvoro dece, sa kojim je skoro pet godina radio u AMSS, Đurđev je iz istog oružja presudio i sebi.

- Đurđev je pucao iz pištolja koji je posedovao legalno. U kući je takođe imao više komada oružja - kaže naš izvor upoznat sa istragom.

Takođe, mediji ne spominju da je Predrag Đurđev bio školski drug i kum ministra policije Nebojše Stefanovića, pa ne čudi kako je psihopata imao 12 registrovanih pištolja i mogao je slobodno da ide gradom sa njima. 

Da li ministar policije svakom svom poznaniku olako daje dozvolu za posedovanje i nošenje oružija i registruje kratke cevi i pištolje? 

Ovo spominje i predsednik PSG, Sergej Trifunović, na svom tviter profilu.

Njegovi poznanici navode da je imao običaj i da u automobilu drži nekoliko kratkih cevi, te je u posedu imao pravi mali arsenal oružja.

Predsednik AMSS Mirko Butulija pre dve godine spasao je život svom ubici Predragu Đurđevu. Đurđev je posle poslovnog ručka upao u reku i počeo da se davi, a Butulija je skočio u vodu i izvukao ga. Đurđev je tada vikao da mora da nađe torbicu koju je izgubio u vodi pa je i nju Butulija izvukao iz reke, a u njoj su bila, kako saznajemo, tri pištolja.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top