BRAVO ZA NAŠE OFICIRE! Sramota za one koji su napali ove ljude!

Društvenim mrežama se deli slika gde vojnici i oficiri Vojske Srbije, za vreme pravoslavne liturgije, moleći se Bogu kleče na kolenima.

I umesto da to bude fotografija na ponos srpskom narodu i državi Srbiji, nekim pojedincima je ona bila povod da napadnu naše vojnike – pogledajte i klikni na fejsbuk objavu ispod i vidite komentare u okviru nje.

Naime, nažalost, neki pojedinci našeg naroda zaboravljaju da dok su naši preci klečali pred Bogom tad smo i pobjeđivali najveća imperije koje su htele da nas okupiraju, naša država je bila slobodana, a naša omladina bila moralna i ponos svojim roditeljima.

Ti pojednici, koji su zaboravili na takve naše pretke,  sad su moderni Srbi, previše gordi da bi se pred Tvorcem spustila na kolena; nije ni onda čudo da gubimo na svim poljima, da nam država funkcioniše poput neke kolonijalne satrapije i da iz naše zemlje masovno mladi beže, da se u nju nikada ne vrate.

A šta vi mislite, naši čitaoci – da li su ovi srpski vojnici, ponos ili sramota našeg naroda i države?

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji