OTAC ŽRTVE KOJU JE ZGAZIO MITROVIĆEV SIN: Morao sam na Pink, ubiIi bi mi drugo dete! (VIDEO)

Otac Andree Bojanić koju je automobilom usmrtio Aleksandar Mitrović kaže da je dobio pretnje, kako bi došao da gostuje na TV Pink.

U snimku koji je objavila produkcija Rikošet, Savo Bojanić otac ubijene Andree Bojanić koju je automobilom ubio sin Željka Mitrovića, u razgovoru sa Sašom Mirkovićem iz Rikošeta objašnjava zašto je bio na Pinku gost Ksenije Vučić.

Savo Bojanić objašnjava zašto je umesto da dođe na protest 6.-og oktobra ispred Pink TV morao da bude gost u Nacionalnom dnevniku kao i u emisiji kod Ksenije Vučić.

Kako kaže njegov sin je bio u problemu i da je mogao i njega da izgubi.

On saopštava Mirkoviću da je u Pink prinudno doveden kao i da to nije učinio, da bi ostao i bez drugog deteta.

Poučen time kako su stradale Ivana Bodrožić (dugogodišnja ljubavnica Željka Mitrovića) i njena majka Nada, Bojanić je odlučio da ode na Pink, pljune na svoje mrtvo dete da bi zaštitio sina – kažu u Rikošetu.

Bojanić je na TV Pink pre najavljenog protesta rekao da se njegovo ime navodno zloupotrebljava zarad protesta.

Na sledećem klipu možete videti snimak prvog gostovanja oca poginule Andree na televiziji Pink koja ja u privatnom vlasništvu Željka Mitrovića:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji