Status Srbina o vojnim vežbama uzdrmao sve: Samo probajte da mobilišete mene ili mog sina

Brojni stanovnici Novog Beograda našli su se zatečeni i uznemireni na vest da stižu pozivi za vojne vežbe. Međutim, još veću pažnju izazvao je i komentar čoveka koji je služio vojsku i koji je preneo snažnu poruku svima.

U pozivu za vojnu vežbu stoji pretnja da će oni koji se ne odazvu na petnaestodnevnu vežbu biti kažnjeni sa 10.000 do 50.000 dinara ili čak tri meseca zatvora. Mnogima se ovo nije dopalo, a pravu pometnju izazvao je ovaj komentar, koji je šminkerka Jelena Maćić šerovala na svoj Twiter profil:

– Odslužio sam pošteno vojni rok. Odazvao se na sve vojne vežbe. Mobilisan i bio na ratištu….

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top