SKANDAL TOKOM EMITOVANJA DNEVNIKA! RTS u UDARNOM terminu napravio nezamislivu GREŠKU, Srbija zahteva izvinjenje! (FOTO)

Juče, tokom trajanja Dnevnika 2, Srbija se susrela sa novim potezom nepoštovanja njenog suvereniteta i teritorijalnog integriteta i to verovali ili ne, na javnom servisu!

Ovog puta je napravljena ogromna, gotovo neoprostiva greška. Dok je voditeljka govorila o srpsko-italijanskom kampu zdravlja iza nje se videla karta Evrope sa Srbijom i otcepljenim Kosovom! 

Ovakvi propusti se mogu očekivati kod medija u Albaniji, na privremeno okupiranom Kosovu, SAD... ali od medija koji finansiraju svi građani Srbije je zaista nedopustivo.

Ovakvi propusti su nedopustivi za televiziju svih građana, koja mora da se odlikuje najvišim profesionalizmom u svakom smislu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji